Navigation Menu+

Tarieven

PLF_9015Aanschaffen toegangskaarten

Het is mogelijk om een dagkaart of een vierdagen kaart aan te schaffen. Een dagkaart is ’s ochtends en ‘s middags geldig. Een vierdagenkaart is van maandag tot en met donderdag geldig. De kaarten voor de vrijdag zijn te koop bij de Sportcentrum Blokweer.

Vanaf de eerste week van de zomervakantie zijn de toegangskaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij Landvast aan de balie . Om wachtrijen bij de kassa tijdens Jeugdland te voorkomen is het praktisch om de toegangskaarten en/of snoepkaarten alvast te kopen. Er zijn week- dag- en snoepkaarten te koop.

Vanaf maandag 26 augustus 2019 om 09.00 uur is het van maandag tot en met donderdag mogelijk om toegangskaarten voor Jeugdland te kopen in de kassatent op het parkeerterrein van Landvast welke enkel te bereiken is via de parkeerplaats aan de haven van de Damzijde. Er is geen mogelijkheid om via de trap of de brug door de hoofdingang van Landvast binnen te komen of kaarten te kopen voor Jeugdland.

Vanwege veiligheidsmaatregelen heb je dus enkel toegang aan de linkerzijde van het parkeerterrein (als je met je gezicht naar Landvast staat). Dus houdt er ook rekening mee als je met de auto komt. Je dient dan via de trap omhoog te lopen en vervolgens om te lopen via de loopbrug naar de linkerzijde van het parkeerterrein waar de kassatent zich bevindt.

Vermelding van een 06 nummer op de toegangskaarten in geval van nood is verplicht. Kinderen moeten minimaal 6 jaar zijn en mogen maximaal 12 jaar zijn. Bij twijfel vragen we om ID.

Verkoop

Gelieve met pin of gepast geld betalen.

Dagkaart €3,50

Geldig voor zowel de ochtend als de middag. Dagkaarten zijn te koop voor de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en de vrijdagochtend. Op alle dagdelen krijgen de kinderen op vertoon van hun entreekaart een glaasje limonade of water.


Weekkaart €12,50 (inclusief 1 gratis snoepkaart)

Hiermee bespaart u  €2,50 en hebben de kinderen sneller toegang via een aparte ingang. De kinderen krijgen op vertoon van hun entreekaart per dagdeel een glaasje limonade of water. De kinderen moeten de gehele week met hun kaart doen, dus zorg dat ze die goed bewaren. Koop de toegangskaarten in de voorverkoop bij Landvast en voorkom hiermee wachttijden bij de kassatent.


Vrijdagochtend kaart €4,50 (zwemdiploma verplicht)

Geldig op de vrijdag in sportcentrum Blokweer (van 10.00 tot 13.00 uur). Dit is inclusief toegang tot het zwembad en één consumptie.

De kaarten voor het vrijdagochtend programma zijn alleen te koop aan de kassa op de vrijdag en niet in de voorverkoop beschikbaar.


Snoepkaarten

Deze zijn bij de voorverkoop te verkrijgen in Landvast en te koop bij de entree van Jeugdland voor een bedrag van € 1,-. Ze zijn te gebruiken van maandag t/m donderdag. Met deze knipkaart kunnen de kinderen snoep, fruit, kaas of worst kopenHet winkeltje is gedurende de openingstijden van Jeugdland geopend en te vinden in de grote zaal (beneden) of op de gastlocatie van vrijdag. Snoepkaarten zijn onbeperkt geldig en kunnen ook in het volgende jaar van Jeugdland gebruikt worden. Op donderdagmiddag is ons assortiment wat beperkter, omdat wij meer verse producten gebruiken dan snoepgoed kunnen wij niets bewaren voor een volgend jaar.