Navigation Menu+

Social Media

Wij zijn natuurlijk ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube!

Jeugdland heeft een website, Facebookpagina, Twitter, Instagram en Youtube kanaal.

Op deze kanalen vindt u algemene informatie over jeugdland, berichten over de activiteiten, foto’s en filmpjes van alle dagen. In de Wet bescherming persoonsgegevens staat dat zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders geen foto’s online geplaatst mogen worden. Omdat een registratie van alle ouders met kinderen niet haalbaar is voor Jeugdland melden wij op onze website dat de mogelijkheid er is dat uw kind(eren) gefotografeerd of gefilmd kunnen worden op Jeugdland. Wij u er op deze manier op wijzen dat er foto’s en filmpjes van uw kind(eren) op onze website en social media pagina’s gezet kunnen worden. Mocht u nadrukkelijk niet willen dat er foto’s of filmpjes geplaats worden met uw kind(eren) dan kunt u dit aangeven bij onze informatiebalie en proberen wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Mocht er toch nog iets geplaats zijn wat niet wenselijk is kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen.

Wanneer u geen toestemming geeft adviseren wij u dan ook om dit met uw kinderen bespreekbaar te maken dat wanneer er een film workshop wordt gegeven of foto’s worden gemaakt door de fotograaf hier niet aan deel te nemen of te poseren.

Uiteraard gaan wij respectvol om met de gemaakte beelden en hopen u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd.

Of bekijk hieronder onze livewall, waar alle social media kanalen samen komen

Jeugdland Alblasserdam

Wie is er niet groot mee geworden?! Jeugdland Alblasserdam is een stichting Ze organiseren voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar ieder jaar in de laatste week van de schoolvakantie knutsel- en doe activiteiten
Jeugdland Alblasserdam
Jeugdland Alblasserdam heeft een bericht gedeeld.
Het ABC-Team geeft kaarten weg voor JL2019. Ga naar hun FBpagina 👇👇 en maak kans!
P.s. wist jij dat wanneer je een dag vrijwillig komt helpen tijdens Jeugdland je (klein) kind(eren) gratis toegang hebben? Maximaal 2 per volwassenen.
Jeugdland Alblasserdam
Jeugdland Alblasserdam
🎼 Muziek maken is hartstikke leuk! Daarom zijn Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam en Soli Deo Gloria Alblasserdam ook dit jaar weer aanwezig voor muziek workshops. 🎼
Jeugdland Alblasserdam
Jeugdland Alblasserdam
Heeft jouw zoon of dochter ook te horen gekregen in de laatste week voor de zomer dat ze nog wel moeten voldoen aan een (maatschappelijke) stage voor de overgang naar volgend jaar definitief is? Opgeven voor een stage kan nog deze aankomende twee weken. 👇
Wil je als ouder je kinderen na 6 weken luieren en vervelen meegeven dat ze ook iets kunnen betekenen voor andere kinderen? Dan zijn ze natuurlijk van harte welkom om ons vrijwillig een handje te komen helpen>>> https://www.jeugdlandalblasserdam.nl/opgeven-vrijwilliger/
Jeugdland Alblasserdam
Jeugdland Alblasserdam voelt zich dankbaar.
Wij zijn ontzettend dankbaar voor al onze trouwe sponsoren. Zonder hun financiële bijdrage en/of het beschikbaar stellen van materialen en mensen kunnen wij geen dagelijks buiten programma organiseren. Zo stelt Mondial Movers Nederland altijd hun springkussen beschikbaar. En bij HAK B.V. weten we niet eens waar wij beginnen moeten. Die doen zo ontzettend veel voor ons 🙏 en dan staan ze ook nog altijd op donderdag op de beroependag.
Jeugdland Alblasserdam
Jeugdland Alblasserdam
Op de openingsdag hebben wij Circus Tadaa bij ons te gast. Hoe gaaf is dat?! Dankzij de bijdrage van Ladies' Circle 35 Alblasserwaard kunnen jullie meedoen met de circusacts.
Wil je zeker zijn van de toegang? Koop dan nu alvast een vierdagen kaart of een dagkaart bij Landvast Dit wil je zeker niet missen!
Bekijk hieronder alvast een sfeerimpressie.
https://youtu.be/JPgsUln65Yw
Jeugdland Alblasserdam
Circus Tadaa! op de IJVO in IJsselstein
www.tadaa.nl Circus Tadaa! mocht dit jaar een bijdrage leveren aan de IJVO in IJsselstein. Het thema was circus dus wij waren er bij!!!
youtube.com
Jeugdland Alblasserdam
Jeugdland Alblasserdam
Pssstt....hebben jullie al een kijkje genomen op de website van alle leuke activiteiten die wij dit jaar op het programma hebben staan? Vierdagen en dagkaarten zijn al te koop in Landvast zorg dat je die voor de zomervakantie alvast in huis hebt!
https://www.jeugdlandalblasserdam.nl/programma/