Navigation Menu+

Huttendorp

verkeersbord huttendorp

                              Jeugdland Alblasserdam ook dit jaar weer met een Huttendorp!

Naast de vele vaste activiteiten als knutselen, bloemschikken, naaizaal, workshops , sport en spel, is er ook dit jaar weer een Huttendorp. Vanaf maandag 20 augustus kunnen de kinderen weer 4 dagen volop zagen en timmeren aan hun eigen hut. Uiteraard kan dit afgewisseld worden met alle andere leuke activiteiten op Jeugdland. De timmertent wordt goed bewaakt.

Voor deelneming aan het Huttendorp is men wel verplicht om in te schrijven en is alleen mogelijk in combinatie met het kopen van een weekkaart van Jeugdland. Inschrijven kan vanaf maandag 3 juli via het aanmeldformulier op de website van Jeugdland Alblasserdam. Alle formulieren moeten volledig ingevuld zijn anders kunnen we ze niet in behandeling nemen. Dit jaar is het nieuw om ook je bassischool in te vullen. Hiermee willen wij proberen te bereiken dat wanneer de groepen samengesteld of aangevuld worden deze kinderen elkaar mogelijk al kennen. Per inschrijving kan je maximaal 6 kinderen als groep opgeven. Inschrijvingen met minder dan 5 kinderen worden door de organisatie aangevuld tot 6 kinderen wanneer er nog individuele inschrijvingen zijn. Weekkaarten zijn ook vanaf maandag 6 juli te verkrijgen aan de kassa van Landvast of op maandagmorgen 20 augustus aan de kassa van Jeugdland. Dit jaar is er plaats voor 18 hutten waardoor er nog meer kinderen kunnen deelnemen, maar wees er wel snel bij want ook dit jaar gelden de regels VOL = VOL.

Lees voor inschrijving ook hier alle regels van het Huttendorp

 

LET OP: Opgeven voor het Huttendorp is verplicht. Dit kunt u doen door het online formulier in te vullen.

         Onderstaande sponsoren maken het timmerdorp van  jeugdland 2018 mogelijk

 

Ook sponsor worden van Jeugdland?! Dat kan uiteraard! Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden!

Aanmelden als vrijwilliger/hulpouder

Zonder de hulp van ouders kunnen we geen Jeugdland en geen Huttendorp organiseren. Graag willen wij u vragen om te komen helpen. Om Jeugdland en het Huttendorp goed te kunnen laten verlopen, is veel hulp nodig! Wij doen daarom een dringend verzoek: komt uw kind naar Jeugdland, dan zouden wij het erg fijn vinden als u minimaal 1 dagdeel komt helpen. Meer mag natuurlijk ook! Kunnen wij op u rekenen?

Onder het kopje Vrijwilligers – aanmelden  kunt u zich online aanmelden als vrijwilliger voor Jeugdland.